Om oss

RING OSS DIREKT

0760 - 80 10 82

En trygg partner

Låt oss ta hand om ditt projekt

Vi på Josef Måleri tycker att det är extra viktigt med ett väl utfört arbete. Det genererar nämnligen nöjda kunder, och nöjda kunder har vi gott om.

Våra målare är erfarna, noggranna och serviceinriktade, allt för att du som vår kund ska bli nöjd med ditt val och också för att du ska känna dig trygg med oss som partner i ditt projekt. Vi vet att en utbyggnad, nybyggnad eller renovering många gånger kan kännas som ett stort steg. Både roligt men ibland också lite skrämmande. Därför lämnar vi alltid fast pris efter ett kostnadsfritt hembesök. På så sätt kan du vara lugn och koncentrera dig på din vardag istället.

Vi finns i Göteborg men vi utför jobb över hela landet

Inget jobb är för stort eller för litet. Vi finns i Göteborg men är rikstäckande. Kontakta oss i dag för ett kostnadsfritt hembesök så hjälper vi dig att ro ditt projekt i hamn.

Kontakta oss i dag för kostnadsfri offert!

Vi erbjuder alltid ett kostnadsfritt hembesök och vi anser att kunden ska vara trygg med att lägga sitt projekt i våra händer. Därför levererar vi alltid med ett fastpris. På så sätt blir det inga oväntade utgifter.